Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
www.hrs.dk

Diæter og ernæringsterapi 1/Småtspisende

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserDiæter og ernæringsterapi 1Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48152 -

Diæter og ernæringsterapi 1

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod erfarne medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener på sygehus og plejehjem, og som ønsker at arbejde med diætkost.

Deltageren kan menuplanlægge og producere diæter i små portioner/måltider, som er indbydende og har høj energitæthed. Deltageren kan menuplanlægge og producere diæter, der tager hensyn til madens sammensætning og anretning, herunder kvalitet og sensoriske egenskaber. Deltageren kan menuplanlægge og producere diæter ved brug af tilberedningsmetoder som fx blød kost, gratin-, puré- og gelékost. Deltageren kan deltage i tværfagligt samarbejde om tilrettelæggelse af ernæringsterapi og diætplaner for patienter/brugere. Uddannelsens kompetencer opnås målrettet underernærede eller målrettet småtspisende.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Kviknummer
101403120028
Startdato
11-05-20
Slutdato
13-05-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08.20 - 16.00
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
15
11
Tilmeldingsfrist
24-04-20
Varighed
3 dage
Samlet kursuspris:*
378 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Kursusafdelingen
33862236
kursus@hrs.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside