Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Københavns Universitet - Skovskolen og SKT Købh
Nørregade 10
1165 København K
www.ign.ku.dk

Åmand 3

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserDer vil i forbindelse med kurset ud over kursusprisen være en egenbetaling på 350 kr. pr. overnatning for dem der er berettiget til indkvartering og på 850 kr. pr. overnatning for dem der ikke er berettiget til tilskud.Særlige adgangskrav til kurset:Gennemført Åmand 1 og Åmand 2. Kontakt os for meritafklaring, hvis du har tilsvarende.Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer47946 -

Åmand-3

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer beskæftiget inden for natur- og landskabspleje.

Deltageren kan genkende typiske invasive og giftige planter ved vandløb og anvende metoder til bekæmpelse af disse i vandløbets næromgivelser. Deltagerne kan medvirke ved mindre restaureringsprojekter til forbedring af forhold i vandløb, herunder udlægning af gydegrus samt materialer til skjul og strømkoncentrator. Deltageren kan medvirke ved GPS opmåling af vandløb.Deltageren kan planlægge vandløbsarbejdet i overensstemmelse med gældende arbejdsmiljøregler samt AT-vejledninger. Deltageren kan agere korrekt i forbindelse med lodsejerkontakt samt handle hensigtsmæssigt ved uheld/forureningshændelser.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Skovskolen c/o Vejlsøhus
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Kviknummer
101582ae19aa3man40
Startdato
30-09-19
Slutdato
04-10-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 8-15.25
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
12
0
Tilmeldingsfrist
20-09-19
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
620 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Lone Schmidt Vemming
35331615
lsv@ign.ku.dk


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside