Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
???af_document.LABEL_SKIP_LINK_TEXT???
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

SOSU H
Brøndby Møllevej 4
Brøndby
2605 Brøndby
www.sosuh.dk

Patienttransport og forflytning m.v.

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserOp til 25% af undervisningen kan være fjernundervisning Særlige adgangskrav til kurset:For at deltage, skal du være tilmeldt basisuddannelsen for portørerHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer03848 3

Patienttransport og forflytning m.v.

Målgruppe: Faget henvender sig til personer, der har arbejder med eller gerne vil arbejde med forskellige former for servicering i hospitalsmiljøer.

Målet er, at du kan anvende løft og forflytningsteknik samt relevante hjælpemidler.Du kan følge de hygiejniske retningslinjer, der gælder i hospitalsmiljøet.Du kan elementær førstehjælp, og du kan hjælpe aktivt ved behandling af hjertestop.Du kan håndtere rullende materiel som linnedvogne, madvogne m.v.Du kan udføre daglige arbejdsopgaver i relation til depot, varebestilling og håndtering af linned.Du har desuden viden om håndtering, sortering og transport af forskellige typer af affald samt forsvarlig opbevaring af affald under hensyn til miljøet.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
SOSU H
Hørkær 22, 3. sal
2730 Herlev
Kviknummer
153408av2008porudk
Startdato
31-08-20
Slutdato
29-10-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:30-15:54
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
22
8
Tilmeldingsfrist
10-07-20
Varighed
10 dage
Samlet kursuspris:*
6623 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Helle Heegaard
2516 4452
kurser@sosuh.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside