Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

SOSU H
Brøndby Møllevej 4
Brøndby
2605 Brøndby
www.sosuh.dk

Forflytning og speciallejring

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserDer kan være op til 25% fjernundervisning.Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer05285 2

Forflytning og speciallejring

Målgruppe: Faget henvender sig til personer, der ved arbejde med syge har behov for at flytte svært overvægtige personer og lejre patienter, som skal opereres.

Målet er, at du kan løse specielle forflytnings- og lejringsopgaver som forflytning af svært overvægtige personer og lejringer af patienter, som skal opereres.Du kan medvirke til at forebygge komplikationer og skader hos den immobile patient, og du kan samarbejde ved vurdering og udvælgelse af relevante hjælpemidler til specielle lejrings- og forflytningsopgaver.Du kan arbejde med patienterne på en måde, så patienternes egne ressourcer anvendes.Du kan arbejde ud fra viden om egen fysiske og psykiske formåen.Du kan bruge dit netværk til at sparre i konkrete situationer, og du kan i samarbejde med det tværfaglige team indsamle og vurdere ny viden om forflytninger og lejring.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
SOSU H
Hørkær 22, 3. sal
2730 Herlev
Kviknummer
153408av2011porfsk
Startdato
09-11-20
Slutdato
13-11-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:30-15:54
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
22
17
Tilmeldingsfrist
09-10-20
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
0 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Helle Heegaard
2516 4452
kurser@sosuh.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside