Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
???af_document.LABEL_SKIP_LINK_TEXT???
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Roskilde Tekniske Skole
Pulsen 10
Postbox 132
4000 Roskilde
www.rts.dk

Anlæg i betonsten, buede linier

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserAnlæg i betonsten, buede linierSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer42307 -

Anlæg i betonsten, buede linier

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer inden for anlægsgartnerområdet.

Deltageren kan planlægge, udføre og kvalitetsbedømme anlæg i buede linjer i henhold til gældende normer og under hensyntagen til et godt arbejdsmiljø.Deltageren kan konstruere og anvende geometriske figurer, som indgår i belægninger, trapper og mure i buede linjer. Deltageren kan arbejde med følgende materialer, som anvendes til udførelse af buede linjer:- Beton- Træ- Klinker- Natur sten

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Roskilde Tekniske Skole - Vilvorde
Køgevej 131
4000 Roskilde
Kviknummer
26541620v49a
Startdato
30-11-20
Slutdato
18-12-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:10-15:34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
10
16
Tilmeldingsfrist
20-11-20
Varighed
15 dage
Samlet kursuspris:*
1860 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Tove Sørensen/Claus Cornelius
51397556
ts@rts.dk, cec@rts.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside