Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Uddannelsescenter Holstebro
Døesvej 70-76
Holstebro
7500 Holstebro
www.ucholstebro.dk

RKV Merkantil

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserRKV Merkantil Vi kontakter dig når vi har modtaget følgende: 1. Din tilmelding til RKV på www.efteruddannelse.dk (er du ledig er det jobcentret der skal tilmelde dig) 2. Du har indsendt dokumentation for teoretisk og praktisk uddannelse samt kompetencer OBS! Der er ikke nødvendigvis fysisk mødepligt på gældende dag, når vejlederen har modtaget dine dokumenter vil du blive kontaktet og I aftaler nærmere.Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer25000 -

RKV før erhvervsuddannelse for voksne


Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
KursusCentret UCH
Døesvej 76
7500 Holstebro
Kviknummer
280052k19hk50rkvme
Startdato
10-12-19
Slutdato
10-12-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 09:30-15:00
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
1
20
Tilmeldingsfrist
26-11-19
Varighed
1 dage
Samlet kursuspris:*
0 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Jeanette Poulsen
99 12 22 22
jp@ucholstebro.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside