Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
www.nextkbh.dk

Udvikling af sjakbajsen som leder

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserUdvikling af sjakbajsen som lederSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48970 -

Udvikling af sjakbajsen som leder

Målgruppe: Bygningshåndværkere, der har eller ønsker beskæftigelse inden for området.

Deltagerne kan indledningsvis: - indgå i byggeprocessen i et konstruktivt samarbejde med alle kolleger i sjakket og med de øvrige aktører. - forholde sig til sin rolle som dels repræsentant for virksomheden og dels som leder for kollegerne i sjakket.- fungere som sjakbajs i alle samarbejds- og entrepriseformer på baggrund af kendskab til de aftalemæssige forhold og vilkår i byggeriet.- Medvirke til sikkerhed og sundhed ved byggepladsens indretning ud fra kendskab til APV og PSS.- anvende almindeligt forekommende værktøjer samt principperne i det trimmede byggeri til planlægning og styring af entrepriser. Deltagerne kan selvstændigt: - sammensætte et sjak ud fra sjakkets faglige og personlige egenskaber med henblik på størst mulig effektivitet i byggeprocessen. - Forholde sig til egen ledelsesstil, kommunikation og adfærd, som rollemodel for kollegerne i sjakket.- instruere og motivere sjakket til at tage ansvar og fungere selvstyrende. - forebygge og håndtere konflikter i sjakket og i forhold til øvrige aktører på byggepladsen.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
NEXT Glostrup
Fabriksparken 31
2600 Glostrup
Kviknummer
280727821615
Startdato
04-02-20
Slutdato
07-02-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:00-15:24
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
12
12
Tilmeldingsfrist
30-01-20
Varighed
4 dage
Samlet kursuspris:*
504 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
NEXT Kursuscenter København
33880900
kursus@nextkbh.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside