Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
???af_document.LABEL_SKIP_LINK_TEXT???
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
www.nextkbh.dk

CNC 1 pakke (J)

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserCNC 1 pakken indeholder 44898 Skafteværktøjer 44727 CNC-styret overfræser 44257 CNC-programmering fra CAD til CAM Kurset afsluttes med en prøveSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer44257 -

CNC - programmering fra CAD til CAM 2D

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer der arbejder inden for jobområdet.

Deltageren kan ved hjælp af CAD/CAM udføre et helt arbejdsforløb CAD¿CAM¿CNC inden for træindustriens område.Deltageren kan anvende CAD-anlæggets menuopbygning og tegnefaciliteter til fremstilling af konturtegninger i 2D og kan arbejde med de mest almindelige formater for udvekslingsfiler samt foretage filudveksling mellem CAD- og CAM-systemer.Deltageren kan overføre tegninger til CAM-software, vælge postprocessor til aktuel CNC-maskine, vælge værktøj, indlægge værktøjsbaner på tegning, simulere værktøjsbaner i CAM-software.Deltageren kan anvende CAD/CAM-anlægget på en rationel måde, således at programmeringstiden minimeres. Deltageren kan dokumentere eget arbejde i form af simulering.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer44727 -

CNC - styret overfræser, maskinlære,træ

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for jobområder, hvor der tiulbydes AMU ¿ uddannelser.

Deltageren kender bestykningsmulighederne på CNC-styrede overfræsere, motorer, spindler, optagelser, bordtyper, værktøjsvekslere og styringer.Deltageren kan gennemføre kørsel til referencepunkt, udføre stop- og nødstopsprocedure samt betjene maskinen til givne fræseopgaverDeltageren kan endvidere udvælge, montere og udmåle værktøj og indtaste data i værktøjsbank samt udmåle emnenulpunkt og indstille korrekt omdrejningshastighed i forhold til værktøj, sikkerhed og fræseopgave.Deltageren kender endvidere forskel på maskin- og emnenulpunkter.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer44898 -

Skafteværktøjer, træindustri

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for jobområder, hvor der tiulbydes AMU ¿ uddannelser

Deltageren kender forskellige ISO- og HSK-optagelser til CNC-maskinenDeltageren kan montere skafteværktøjer med lige skaft i værktøjsholdere med klemmetang og omløber samt med Hydro-tilspænding eller Tribos i henhold til den europæiske standard DS/EN 847-2.Deltageren kender beregnings metoden ¿kompenseret fremføringshastighed¿Deltageren kan vælge platter til en given arbejdsopgave og foretage udskiftning af bagplatter og platter fremstillet af HW (ubelagt hårdmetal) og HC (belagt hårdmetal).Deltagerne kan anvende rensevæsker og olier efter producentens anvisninger og gældende miljølovgivning.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
NEXT Rødovre
Tæbyvej 65
2610 Rødovre
Kviknummer
280727852568
Startdato
17-02-20
Slutdato
21-02-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:00-15:24
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
8
0
Tilmeldingsfrist
03-02-20
FagDageNormpris*
CNC - programmering fra CAD til CAM 2D3378
CNC - styret overfræser, maskinlære,træ1126
Skafteværktøjer, træindustri1126
Samlet kursuspris:*
630 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
NEXT Kursuscenter København
33880900
kursus@nextkbh.dk
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside