Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
www.nextkbh.dk

CAD 2 - Tegningsfremstilling i 3D CAD

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserTegningsfremstilling i 3D CAD Kurset afsluttes med en prøveSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48860 -

Tegningsfremstilling i 3D CAD, træ 2

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere, der arbejder inden for træindustrien eller som har erfaring med tekniske tegninger

Deltageren kan selvstændigt fremstille tegninger i 3D CAD. Deltageren kan:-bruge avancerede kommandoer til fremstilling af 3D modeller anvende derive og multibody funktioner-arbejde med flere arbejdsplaner-tegne 3D modeller med flere solider-fremstille retvinklede projektionstegninger ud fra 3D modeller-foretage mindre ændringer i sideskabeloner-samle 3D tegninger til et færdigt produkt-fremstille konstruktionstegninger med udgangspunkt i standarder inden for træindustrien, f.eks. med brud og symmetrilinjer-dokumentere eget arbejde i form af udskrifter.Deltageren har kendskab til 3D skanning.Deltageren kan arbejde efter Arbejdspladsbrugsanvisning (APB).

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
NEXT Rødovre
Tæbyvej 65
2610 Rødovre
Kviknummer
280727852624
Startdato
30-03-20
Slutdato
03-04-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:00-15:24
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
8
0
Tilmeldingsfrist
16-03-20
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
630 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
NEXT Kursuscenter København
33880900
kursus@nextkbh.dk


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside