Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Zealand Business College
Selandia Park 6
4100 Ringsted
www.zbc.dk

Vagtens opgaver ved store ulykker og katastrofer

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserVagtens opgaver ved store ulykker og katastrofer Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer47142 -

Vagtens opgaver ved store ulykker og katastrofer

Målgruppe: Adgang til uddannelsen har personer, som har gennemført uddannelsen "Grundlæggende Vagt" og har nogen praktisk erfaring. Uddannelsen retter sig især mod vagtfunktionærer med tjeneste som centervagter, som fast vagt ved større offentlige og private institutioner og firmaer eller på anden måde udfører vagtfunktioner i større bygninger og bygningskomplekser med publikum og mange ansatte.

Deltageren kan på baggrund af viden om og skærpet opmærksomhed på meget omfattende og voldsomme begivenheder, som fx uvejr, brand, eksplosioner, voldelige forbrydelser eller terrorhandlinger, optræde formålstjenligt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.Ud fra kendskab til forebyggende foranstaltninger, særligt materiel, og særlige risici og problemer med større menneskemængder under tag, i trængsel og i mørke, samt ved tegn på forberedelse af forbrydelser, herunder terrorhandlinger kan deltageren foretage relevante foranstaltninger, som fx rigtig alarmering, modtagelse af politi og redningstjeneste samt berolige mennesker ramt af panik.Efter omfattende og voldsomme begivenheder er deltageren i de efterfølgende faser i stand til at handle professionelt på baggrund af viden om psykisk reaktionsmønster.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
ZBC Roskilde
Maglegårdsvej 8
4000 Roskilde
Kviknummer
2809415004amvo1
Startdato
06-04-20
Slutdato
08-04-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:00-15:24
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
14
25
Tilmeldingsfrist
30-03-20
Varighed
3 dage
Samlet kursuspris:*
372 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Tanja Maarfelt Nielsen
4172 1095
tmn@zbc.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside