Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
www.skivecollege.dk

Montage af kabler højspænding fra 50 kV, On-shore

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserMontage af kabler højspænding fra 50 kV, On-shoreSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer49017 -

Montage af kabler højspænding fra 50 kV, On-shore

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder som operatører i virksomheder, hvor der arbejdes med kabelmontage inden for højspænding og som har gennemført kurset Montage af kabler 10-36kV eller som kan dokumentere tilsvarende kompetencer.

Efter endt uddannelse: Kan deltageren presse, samle og afslutte forskellige kabeltyper efter gældende regler for arbejde på højspændingsanlæg og øvrige sikkerhedsbestemmelser.Har deltageren indsigt i kablets opbygning og kan udføre splejseteknikker.Har deltageren viden om hvordan man nedlægger kabler i forskellige typer af jordbundsforhold.Kan deltageren forstå de forskellige muffers opbygning, herunder udføre feltstyring.Kan deltageren desuden tilslutte i højspændingskoblingsanlæg og transformere.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Kviknummer
280942490170120
Startdato
23-03-20
Slutdato
27-03-20
Undervisningstidspunkt
Kl. -
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
12
12
Tilmeldingsfrist
20-03-20
Varighed
4 dage
Samlet kursuspris:*
504 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Lone Engemarksgaard
99149216
loe@skivecollege.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside