Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
www.skivecollege.dk

Grundlæggende NC - CNC

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserGrundlæggende NC - CNC Fagene afsluttes med en prøveSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer44727 -

CNC - styret overfræser, maskinlære,træ

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for jobområder, hvor der tiulbydes AMU ¿ uddannelser.

Deltageren kender bestykningsmulighederne på CNC-styrede overfræsere, motorer, spindler, optagelser, bordtyper, værktøjsvekslere og styringer.Deltageren kan gennemføre kørsel til referencepunkt, udføre stop- og nødstopsprocedure samt betjene maskinen til givne fræseopgaverDeltageren kan endvidere udvælge, montere og udmåle værktøj og indtaste data i værktøjsbank samt udmåle emnenulpunkt og indstille korrekt omdrejningshastighed i forhold til værktøj, sikkerhed og fræseopgave.Deltageren kender endvidere forskel på maskin- og emnenulpunkter.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer48559 -

Fremstilling af CNC-programmer i ISO-koder træ

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen er udviklet til faglærte og ufaglærte, som skal kunne udføre programmering inden for træbranchen. Det anbefales, at deltagerne har gennemført AMU kurset 44897 Tegningsfremstilling i 2D CAD, træ eller besidder tilsvarende kvalifikationer.

Deltageren kan fremstille CNC-programmer indenfor træindustrien.Deltageren kan:fremstille CNC-programmer i ISO-koder (G og M-koder)anvende koordinatsystemets fire kvadranterfremstille CNC-programmer i absolut og relativsimulere og redigere et CNC-program gemme og hente et CNC-programkan anvende korrekte arbejdsstillinger

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Kviknummer
2809424CNC10220
Startdato
27-04-20
Slutdato
01-05-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08.10 - 15.34
Undervisningsform

Garantikursus
Ja
Min. deltagerantal
1
8
Tilmeldingsfrist
21-04-20
FagDageNormpris*
CNC - styret overfræser, maskinlære,træ1126
Fremstilling af CNC-programmer i ISO-koder træ4504
Samlet kursuspris:*
630 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Lis Andersen
99149214
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside