Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
www.skivecollege.dk

CNC 2 Grundlæggende CNC teknik

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserCNC 2 Grundlæggende CNC teknik Fagene afsluttes med en prøveSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer44257 -

CNC - programmering fra CAD til CAM 2D

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer der arbejder inden for jobområdet.

Deltageren kan ved hjælp af CAD/CAM udføre et helt arbejdsforløb CAD¿CAM¿CNC inden for træindustriens område.Deltageren kan anvende CAD-anlæggets menuopbygning og tegnefaciliteter til fremstilling af konturtegninger i 2D og kan arbejde med de mest almindelige formater for udvekslingsfiler samt foretage filudveksling mellem CAD- og CAM-systemer.Deltageren kan overføre tegninger til CAM-software, vælge postprocessor til aktuel CNC-maskine, vælge værktøj, indlægge værktøjsbaner på tegning, simulere værktøjsbaner i CAM-software.Deltageren kan anvende CAD/CAM-anlægget på en rationel måde, således at programmeringstiden minimeres. Deltageren kan dokumentere eget arbejde i form af simulering.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer44898 -

Skafteværktøjer, træindustri

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for jobområder, hvor der tiulbydes AMU ¿ uddannelser

Deltageren kender forskellige ISO- og HSK-optagelser til CNC-maskinenDeltageren kan montere skafteværktøjer med lige skaft i værktøjsholdere med klemmetang og omløber samt med Hydro-tilspænding eller Tribos i henhold til den europæiske standard DS/EN 847-2.Deltageren kender beregnings metoden ¿kompenseret fremføringshastighed¿Deltageren kan vælge platter til en given arbejdsopgave og foretage udskiftning af bagplatter og platter fremstillet af HW (ubelagt hårdmetal) og HC (belagt hårdmetal).Deltagerne kan anvende rensevæsker og olier efter producentens anvisninger og gældende miljølovgivning.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Kviknummer
2809424CNC20320
Startdato
12-10-20
Slutdato
15-10-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08.10 - 15.34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Ja
Min. deltagerantal
1
6
Tilmeldingsfrist
09-10-20
FagDageNormpris*
CNC - programmering fra CAD til CAM 2D3378
Skafteværktøjer, træindustri1126
Samlet kursuspris:*
504 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside