Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
www.skivecollege.dk

CNC 3 Optimering af CNC teknikker 1

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserCNC 3 Optimering af CNC teknikker 1 Faget afsluttes med en prøveSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48865 -

Optimering af processer på CNC overfræser

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig imord personer der er beskæftiget inden for jobområdet.

Deltageren kan anvende CAD/CAM til CNC-maskinen og hermed:-overføre CNC-programmer-optimere bearbejdningskørsel-anvende formler og tabeller til beregning af fremføringshastighed-vurdere overfladekvalitet-bruge CAD/CAM på en rationel måde, så omstillingstiden minimeres.Deltageren kan:-montere værktøjer-indtaste data-udmåle program-nulpunkter-fremstille fixtur-lave prøvekørsel og bearbejde emne på CNC-maskine-lave omfræsninger med profilværktøjer både på langs og på tværs af træets fiberretning.Deltageren kan arbejde efter Arbejdspladsbrugsanvisning (APB).

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Kviknummer
2809424CNC30120
Startdato
02-03-20
Slutdato
06-03-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08.10 - 15.34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Ja
Min. deltagerantal
1
8
Tilmeldingsfrist
26-02-20
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
630 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt


Vis kurv >



Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside