Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
www.skivecollege.dk

3D kant - og overfladebehandling på CNC,træ

AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser3D kant - og overfladebehandling på CNC,træ Faget afsluttes med en prøveSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48859 -

3D kant - og overfladebehandling på CNC,træ

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for jobområdet eller tilsvarende område.

Deltageren kan 3D kant- og overfladebearbejde emner på CNC.Deltageren kan:- fremstille/redigere 3D solid model- anvende 3D solid til fremstilling af fixtur- vælge egnede pladematerialer til opbygning af fixturer- vælge korrekt værktøj- fremstille emner med dobbeltkrumme overflader- overfladefræse møbel- og bygningskomponenter.Deltageren kan arbejde efter Arbejdspladsbrugsanvisning (APB).

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Skive College
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Kviknummer
2809424CNC50120
Startdato
02-03-20
Slutdato
06-03-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08.10 - 15.34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Ja
Min. deltagerantal
1
6
Tilmeldingsfrist
26-02-20
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
630 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Lis Andersen
99149214


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside