Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Midtjysk Erhvervskøreskole og Udd.center ApS
Mysundevej 4
8930 Randers NØ
www.m-e-k.dk

Godstransport med Lastbil, aften uv. m. Arabisk to

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserTag din Intensiv kvalifikations uddannelse til godstransport, incl kørekort til lastbil kat. C som AFTEN uddannelse med Arabisk Tolk. Kurset har undervisning hver mandag, tirsdag og onsdag fra 18:00-21:15 derforuden er der kørsel om dagen og der er to weekender med undervisning. Kurset er uden forplejning, men med kaffe ad libitum.Ny i vejgodstransport (positivliste)Særlige adgangskrav til kurset:Personbilskørekort kat. B, minimum 21 årHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer47854 -

Godstransport med lastbil

Målgruppe: Personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører inden for godstransport med lastbil. Jf. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens regler, skal deltageren være fyldt 21 år, senest ved uddannelsens afslutning.

Deltageren kan føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed, anvende reglerne og har kendskab til sundhed, færdsels- og miljøsikkerhed, service og logistik mv. jf. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens BEK nr. 1327 af 29/11/2017 om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til stor lastbil BEK nr. 1297 af 27/11/2017.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Hovedafdeling
Mysundevej 4
8930 Randers NØ
Kviknummer
281344C30-AFT-2408AR
Startdato
24-08-20
Slutdato
11-11-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 16:00-21:33
Undervisningsform
Aftenundervisning
Garantikursus
Ja
Min. deltagerantal
1
14
Tilmeldingsfrist
24-08-20
Varighed
40 dage
Samlet kursuspris:*
3780 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Administrationen
52237979
kontor@m-e-k.dk


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside