Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Kold College
Landbrugsvej 55
5260 Odense S
www.koldcollege.dk

Varekendskab 1 - Bagværker.

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserVarekendskab 1 - Bagværker.Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48132 -

Kvalitetssikring i bagerier

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kager, desserter og fastfood.

Deltageren kan medvirke til at fastholde og udvikle en god og ensartet kvalitet i et bageri. Deltageren kan vurdere kvaliteten af råvarer og færdigprodukter i et bageri ud fra en bevidsthed om det gode håndværk og den gode smag. Deltageren kan arbejde systematisk med kvalitetssikring ud fra fastlagte standarder for produktudviklingen af brød, kager, desserter og fastfood. Deltageren kan udføre selvevaluering og følge op på kvalitetsmål ud fra måling af kundetilfredshed.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer17205 2

Varekendskab 1 - Bagværker.


Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Kold College
Landbrugsvej 55
5260 Odense S
Kviknummer
461305202va1
Startdato
02-11-20
Slutdato
13-11-20
Undervisningstidspunkt
Kl. -
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
12
18
Tilmeldingsfrist
19-10-20
FagDageNormpris*
Kvalitetssikring i bagerier3378
Varekendskab 1 - Bagværker.7.5945
Samlet kursuspris:*
1323 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Marianne Broe
63132027
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside