Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Kold College
Landbrugsvej 55
5260 Odense S
www.koldcollege.dk

Blomsterbinding, buketter og dekorationer

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserBlomsterbinding, buketter og dekorationer.Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer45228 -

Blomsterbinding, buketter og dekorationer

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer inden for væksthus- samt blomster- og havecenterområdet.

Deltageren kan behandle snitblomster og binde buketter af disse ved hjælp af værktøj og hjælpemidler under samtidig hensyntagen til farveprincipper og formålet med buketten. prisskiltning. Deltageren kan producere dekorationer ved hjælp af forskellige typer af snitblomster ved hjælp af værktøj og hjælpemidler efter forskellige kompositionsregler. Deltageren kan foretage de nødvendige beregningskalkuler for de producerede buketter og dekorationer.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Kold college
Bjørnemosevej 190
5260 Odense S
Kviknummer
461305211bb1
Startdato
22-02-21
Slutdato
12-03-21
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:15-15:30
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
15
17
Tilmeldingsfrist
08-02-21
Varighed
15 dage
Normpris*
1890 kr.
Pristillæg
1125 kr.
Samlet kursuspris:*
3015 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside