Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
???af_document.LABEL_SKIP_LINK_TEXT???
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
Risingsvej 60
Postbox 220
5100 Odense C
www.sde.dk

Åbent maskinværksted

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserÅbent maskinværkstedSærlige adgangskrav til kurset:Grundlæggende it-kundskaberHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48912 -

CNC drejning, 1-sidet bearbejdning

Målgruppe: AMU-kurset henvender sig til ikke-faglærte og faglærte operatører, som betjener og overvåger 2-aksede CNC drejebænke til produktion af emner i større seriestørrelser uden daglig opstilling, men som selvstændigt kan udføre enkle programmeringsopgaver og justeringer af eksisterende CNC programmer. Det anbefales, at du forud for kurset har praktisk erfaring med produktion på CNC drejebænk samt gennemført grundlæggende kurser inden for måleteknik, tegningsforståelse og CNC drejning (eller på anden måde har opnået tilsvarende kompetencer).

Efter gennemført uddannelse:Kan deltageren med grundlæggende viden om trigonometri og koordinatsystem beregne koordinater og udføre programmering af enkle emne-konturer på PC.Kan deltageren med udgangspunkt i DS/ISO tegninger og givne bearbejdningsdata/skæredata, programmere med G og M-koder Kan deltageren foretage korrekt værktøjsvalg til en given operation.Har deltageren viden om forskellige materialetyper i forhold til skæredata.Kan deltageren med grundlæggende viden om maskinkapacitet (emnestørrelse, spåndybde, opspænding) justere og redigere enkle CNC-programmer.Kan deltageren under vejledning overføre, simulere og afprøve enkle programmer på CNC drejebænk sikkerhedsmæssigt korrekt.Kan deltageren overføre data til CNC drejebænk, opsætte og opmåle værktøjer til udvendig bearbejdningKan deltageren afprøve drejeoperationer ved enkeltblokkørsel og korrigere enkle programfejl.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
SDE, Risingsvej 60 AMU
Risingsvej 60
5000 Odense C
Kviknummer
46145219ONPMAa44
Startdato
28-10-19
Slutdato
01-11-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:10-15:30
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Mange
Tilmeldingsfrist
21-10-19
Varighed
5 dage
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Camilla Mølgaard Andersen
63126402
can@sde.dk
Ved åbent værksted kan du tilmelde dig et eller flere fag. Prisen afhænger af hvilke og hvor mange fag du vælger, samt hvilken uddannelse du har. Har du en videregående uddannelse betaler du fuld pris.


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside