Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg
www.eucsyd.dk

Automatiske maskiner, systematisk vedligehold

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserAutomatiske maskiner, systematisk vedligeholdSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer40648 -

Automatiske maskiner, systematisk vedligehold

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, elektrikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som arbejder med reparation og vedligehold på produktionsudstyr.

Deltageren kan deltage i og udføre systematisk vedligehold på automatiske maskiner og anlæg.Det betyder at deltageren kan:- Udføre systematisk vedligehold på automatiske maskiner og anlæg, herunder anvende begreberne forebyggende- og afhjælpende vedligehold samt reducerende tiltag.- Beregne OEE, herunder definere begreberne tilgængelighed, kvalitet og performance.- Udarbejde en mindre vedligeholdelsesplan, samt udarbejde et-punkts instruktioner- Anvende problemløsningsværktøjer, herunder udarbejde forslag til forbedringer samt anvende begreberne meantime to failure, meantime to repair og mean waittime- Redegøre for fejludvikling, og brugen af P-FDeltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- Filosofier og koncepter, der anvendes i systemer for systematisk vedligehold på automatiske maskiner og anlæg- Levetidsomkostninger på udstyr, der anvendes på automatiske maskiner og anlæg- Mulighederne med CMMS/EAM systemer for drift og vedligehold samt styring af dokumenter- Samspil mellem produktionen, ledelsen og vedligeholdelsesafdelingen.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Hilmar Finsens Gade (010820)
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg
Kviknummer
5374014064821001
Startdato
08-03-21
Slutdato
10-03-21
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:10-15:34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
8
16
Tilmeldingsfrist
05-03-21
Varighed
3 dage
Samlet kursuspris:*
378 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside