Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg
www.eucsyd.dk

Programmering: udvikling af objektorienteret app

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserProgrammering: udvikling af objektorienteret app dotnet-1Særlige adgangskrav til kurset:Kurset henvender sig til personer, der har deltaget i kurset: "dotnet-0: Programmering: udvikling med frameworks" eller har tilsvarende kompetencer. Det er absolut en stor fordel at have C# programmeringserfaring fra forskellige projekter, fordi kurset går rimelig dybt ned i emnerne.Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer44914 -

Programmering: udvikling af objektorienteret app

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det datatekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af objektorienterede konsolapplikationer. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har en god programmeringserfaring og et godt kendskab til de principper og teknikker, der indgår i programmering samt anvendelse af frameworks.

Deltageren kan anvende et objektorienteret programmeringssprog og et tilhørende udviklingsværktøj til udvikling af objektorienterede konsolapplikationer.   Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om udviklingsværktøjet, klasser, metoder, nedarvning, objekter, collections, interfaces, enumerations, exception handling, generics og events.   Deltageren kan endvidere foretage afprøvning og fejlretning af en udviklet konsolapplikation.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 14-16
6400 Sønderborg
Kviknummer
5374014491419050
Startdato
16-12-19
Slutdato
20-12-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:10-15:34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
1
3
Tilmeldingsfrist
15-12-19
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
620 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside