Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg
www.eucsyd.dk

Operatør ved konventionel maskinfræsning

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserOperatør ved konventionel maskinfræsning Drejeteknik på konventionel drejebænk Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer45180 -

Drejeteknik på konventionel drejebænk

Målgruppe: Personer, der har eller søger arbejde i den spåntagende metalindustri og tilhører AMUs udviklingsgruppe.

Deltageren kan med viden om DS/ISO tegninger vælge korrekte proces og skæredata samt opstille og betjene en konventionel drejebænk.Deltageren kan konkret foretage opspænding af emner i treklo i hårde bakker, opsætning.Deltageren kan indstille værktøjer og udføre drejeoperationerne plan/langs- og ansatsdrejning, skrub- og sletdrejning, roulettering, boring med HSS bor, gevindskæring med tap og bakke i opspændingsværktøj samt foretage ind- og afstik.Deltageren kan kontrollere og kvalitetsbestemme de færdige emner ved hjælp af skydelære, mikrometerskrue og fast kontrolværktøj.  

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer45177 -

Operatør ved konventionel maskinfræsning

Målgruppe: Personer, der har eller søger arbejde i den spåntagende metalindustri og tilhører AMUs udviklingsgruppe.

Deltageren kan med baggrund i viden om DS/ISO tegninger og personlig og maskinel sikkerhed ved fræsearbejde, udføre maskinfræsearbejde i stål og metaller på universal fræsemaskine. Deltageren opnår grundlæggende viden om forskellige materialetyper samt beregning af skæredata til disse. Deltageren kan foretage opspænding og opretning af maskinskruestik, fastspænding af emner, opsætte og oprette vertikalhoved.Deltageren kan tangere, udføre fræse bearbejdning med HM knivhoved, endeplanfræser, skivefræser, faconfræser og notfræser. Deltageren kan via tabeller finde korrekte skæredata for disse værktøjer samt udføre daglig rengøring, smøring og vedligeholdelse af fræsemaskinen.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 14-16
6400 Sønderborg
Kviknummer
5374014517719050
Startdato
02-12-19
Slutdato
06-12-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:10-15:34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal

2
Tilmeldingsfrist
24-11-19
FagDageNormpris*
Drejeteknik på konventionel drejebænk5620
Operatør ved konventionel maskinfræsning5620
Samlet kursuspris:*
1240 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside