Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg
www.eucsyd.dk

Grundlæggende Box-building

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserGrundlæggende Box-buildingSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48248 -

Grundlæggende Box-building

Målgruppe: Uddannelsen er på grundlæggende niveau. Den henvender sig specielt til ufaglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde i en elektronikproduktion, og som derfor har behov for viden om hvordan man udfører boxbuilding og samler elektriske apparater.

Deltageren kan på grundlæggende niveau udføre box-building og samling af elektriske apparater. Konkret kan deltageren med udgangspunkt i montagetegninger, styklister og workmanship standard IPC-A-620 (tolerancer) montere printkort og mekaniske dele (fx med moment) i kabinetter. Deltageren kan også montere simple kabelsæt herunder klargøre ledninger og kabler og opmontere et simpelt kabelsæt "sømbord" og vurdere det udførte arbejde ved opgavens afslutning.   Deltageren kan udføre opgaven, så der sikres en korrekt håndtering af printkort (ESD, bøjning m.m.) og kabelsæt (vrid, knæk m.m.). Deltageren kan også anvende korrekt værktøj til en given opgave og vedligeholde og verificere/kontrollere det anvendte værktøj.   Opgaven udføres på baggrund af kendskab til følgende: ·  kalibrering af værktøj ·  forskellige manuelle og automatiske samleprocesser ·  forskellige typer kabinetter og skabe (forplader, folier m.m.) ·  forskellige typer befæstigelsesmaterialer og -metoder ·  forskellige type kabler og ledninger ·  udformning af inspektionsrapporter ·  analyse af fejlårsager

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Hilmar Finsens Gade (010820)
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg
Kviknummer
5374014824821001
Startdato
08-02-21
Slutdato
12-02-21
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:10-16:10 (fredag 13:10)
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Ja
Min. deltagerantal
1
4
Tilmeldingsfrist
08-02-21
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
630 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Maja Ågård Jørgensen
74124102
maaj@eucsyd.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside