Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg
www.eucsyd.dk

Introduktion til aluminiumsindustrien

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserIntroduktion til aluminiumsindustrienSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48597 -

Introduktion til aluminiumsindustrien

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen henvender sig primært til ufaglærte og faglærte, der har - eller søger - arbejde i metal- og maskinindustrien.

Efter gennemført uddannelse har deltageren viden om: Organisatoriske og personlige sikkerhedsregler. Arbejdsmiljømæssige relationer og vilkår. Forskellen på de industrielt anvendte aluminium hovedlegeringsgrupper samt hvordan deres grundegenskaber påvirker slutproduktet. Materialets herkomst og forædling gennem hovedprocesser til frembringelsen af såvel kundespecifikke som gængse standardprodukter inden for plade, profil og støbte emner. Hvordan korrekt håndtering af materiale gennem procedurer, processer og forarbejdninger påvirker slutproduktet. Miljøeffekter som følge af anvendelse af aluminium i slutprodukter og kan forstå problematikker i forbindelse med indsamling, sortering og genanvendelse fra applikationer og produktionsskrot. Betydningen af materialetilstande samt klassificering af disse opnået gennem varmehærdning, deformering og udglødning. Sikring og dokumentation af materialetilstande gennem kontrolprocedurer og testcertifikater i henhold til DS/EN 10204. Sammenføjningsprocesser i form af væsentlige termiske, mekaniske og kemiske metoder. Bearbejdningsprocesser i form af væsentlige spåntagende og formende bearbejdninger. Effekten af videreforædling i form af overfladebehandling og korrosionsbeskyttende foranstaltninger.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
EUC Syd
Plantagevej 35
6270 Tønder
Kviknummer
5374014859719050
Startdato
02-09-19
Slutdato
06-09-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:10-15:34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
4
18
Tilmeldingsfrist
01-09-19
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
620 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside