Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg
www.eucsyd.dk

Motorer og frekvensomformer

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserMotorer og frekvensomformer Motorregulering - frekvensomformere Motorregulering - Avancerede motortyperSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer49029 -

Motorregulering - Avancerede motortyper

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for motorregulering.Kurset forudsætter 49028 Motorregulering - frekvensomformere eller tilsvarende kompetencer.

Efter kurset kan deltageren indkøre synkronmotorer i industrien og optimere servosystemer. Det betyder: Deltageren kender de gældende love og regler om installation af synkronmotorer på maskiner, herunder Maskindirektivet. Deltageren anvender procesfeedback til motorregulering. Deltageren installerer og indkører synkronmotorer, fx elektriske EC-motor (DC) (elektrisk kommutator motor), step-motorer og AC-motorer. Deltageren idriftsætter og optimerer komplette servosystemer med motor, servodrev og controller. Deltageren kvalitetssikrer eget arbejde. Endvidere vejleder deltageren kunden om anvendelse, vedligehold og energioptimering af synkrone motorer i henhold til fabrikantens anvisninger.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer49028 -

Motorregulering - frekvensomformere

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for motorregulering.

Efter kurset kan deltageren installere asynkrone motorer i industrien og konfigurere frekvensomformere. Det betyder: Deltageren kender de gældende love og regler ved installation af asynkrone motorer (induktionsmotorer) på maskiner, herunder Maskindirektivet. Deltageren anvender procesfeedback til motorregulering. Deltageren installerer, indregulerer og fejlfinder på asynkrone motorer (induktionsmotorer) i industrien. Deltageren installerer, konfigurerer, optimerer og fejlfinder på frekvensomformere i åbne sløjfer. Deltageren udfører EMC-installation som beskyttelse mod elektrisk støj i henhold til fabrikantens anvisninger. Deltageren vejleder kunden om anvendelse, vedligehold og energioptimering af motorer i henhold til fabrikantens anvisninger og bruger relevant måleudstyr i den forbindelse.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 14-16
6400 Sønderborg
Kviknummer
5374014902819053
Startdato
18-11-19
Slutdato
21-11-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:10-15:34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
8
6
Tilmeldingsfrist
17-11-19
FagDageNormpris*
Motorregulering - Avancerede motortyper2248
Motorregulering - frekvensomformere2248
Samlet kursuspris:*
496 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside