Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg
www.eucsyd.dk

Fejlfinding på automatiske maskiner, trin 4

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserFejlfinding på automatiske maskiner, trin 4 Automatiske anlæg 4-1, idriftsætning PLC styringer Automatiske anlæg 4-2, PLC og fejlfindingSærlige adgangskrav til kurset:Bestået 44654/49421 Fejlfinding på automatiske maskiner, trin 3Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer49423 -

Automatiske anlæg 4-1, idriftsætning PLC styringer

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne udfører i vedligeholdelse af automatiske anlæg med PLC styringer. Det anbefales man inden kurset har viden om at montere og idriftsætte en PLC styring. Denne viden kan opnås igennem uddannelsen Automatiske anlæg 3-2, PLC montage og fejlfinding.

Deltageren kan idriftsætte en PLC styring for et mindre automatisk anlæg, hvor der anvendes sekventielle styringer, herunder foretage programtilpasninger. Deltageren kan anvende HMI systemer for betjening samt udlæsning af fejlkoder.Det betyder at deltageren:- programmerer en sekventiel styring for en mindre automatisk anlæg.- foretager mindre ændringer og tilpasninger i eksisterende programmer- anvender/ajourfører dokumentation efter gældende standard i forbindelse med nævnte styringer.- anvender HMI systemer for betjening af maskinenDeltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- versionsstyring af PLC programmer

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer49424 -

Automatiske anlæg 4-2, PLC og fejlfinding

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne udfører vedligeholdelse af automatiske anlæg med PLC styringer. Det anbefales man inden kurset har viden om, at idriftsætte en sekventiel PLC styring. Denne viden kan opnås igennem uddannelsen Automatiske anlæg 4-1, idriftsætning PLC styringer.

Deltageren kan udføre systematisk fejlfinding og reparation til modul niveau på automatiske maskiner og anlæg, der er PLC styret og hvor der anvendes forskellige typer af handleorganer og følere. Det betyder at deltageren:- systematisk udfører fejlfinding og reparation til modulniveau på en PLC styret maskine, hvor der anvendes forskellige type af handleorganer- idriftsætter en sekventiel PLC styring for et automatisk anlæg.- foretager mindre ændringer og tilpasninger i eksisterende programmer- anvender/ajourfører dokumentation efter gældende standard i forbindelse med nævnte styringer.- fejlfinder og justerer følere på en automatiske maskine- kan læse og anvende en større industriel dokumentation, herunder angive målepunkter for kontrol af signalerDeltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- versionsstyring af PLC programmer- sikkerhed ved automatiske maskiner

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 14-16
6400 Sønderborg
Kviknummer
5374014942319051
Startdato
11-11-19
Slutdato
22-11-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:10-15:34
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
8
0
Tilmeldingsfrist
10-11-19
FagDageNormpris*
Automatiske anlæg 4-1, idriftsætning PLC styringer5620
Automatiske anlæg 4-2, PLC og fejlfinding5620
Samlet kursuspris:*
1240 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside