Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Business College Syd
Sdr. Landevej 30
6400 Sønderborg
www.bcsyd.dk

Butiksdrift - Økonomi, ressourceforbrug, logistik

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserButiksdrift - Økonomi, ressourceforbrug, logistik, AMU fag afsluttes med en prøve.Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48339 -

Butiksdrift - Økonomi, ressourceforbrug, logistik

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med varemodtagelse, lagerstyring samt har adgang til relevante nøgletal for lagerstyring i butikken.

Deltageren kan- anvende værktøjer til alle former for registrering i forbindelse med varebehandling- forklare økonomiske sammenhænge af effektiv lagerstyring igennem kontrol af varemængde og varekvalitet- anvende relevante nøgletal fx svindprocent- anvende lagerregnskab som styringsværktøj i forhold til ressourceforbrug, og identificere udviklingsområder, samt iværksætte konkrete handlingsplaner

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Mommark
Mommarkvej 374
6470 Sydals
Kviknummer
537411a1384620
Startdato
11-11-20
Slutdato
13-11-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:00-15:25
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
16
24
Tilmeldingsfrist
28-10-20
Varighed
3 dage
Samlet kursuspris:*
378 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Grethe Roager
73407917
gmr@bcsyd.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside