Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Bygholm Landbrugsskole
Hattingvej 49
8700 Horsens
www.bygholm.dk

Klovpleje og klovbeskæring

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserDet skal foregår som opsplittet undervisning (3 omgange á 2 uger á 4 dage á 9,25 timer pr. dag, hver uge mandag til torsdag, mandag 08.00 til torsdag 17.30). Uge 45 og 46, 2020 Uge 08 og 09 2021 Uge 45 og 46 2021 plus en tillægspris på 700 kr. pr. uge, i alt 4.200 kr. Tillægget dækker særlige udgifter til en ekstra underviser. Forklaring af tillægspris: En underviser kan kun instruere et mindre antal deltagere under den praktiske træning. Samtidigt er det meget vigtigt at den gennemgåede teori følges nøje op under de praktiske øvelser. Derfor er kurset bemandet fuld tid med to undervisere der fagligt supplerer hinanden: En dyrlæge (Ph.D.) med speciale i klove og klovsundhed, samt en uddannet klovbeskærer med stor erfaring fra praksis foruden erfaring med at undervise i klovbeskæring. Valget af de to undervisere med hver deres faglige profil sikrer at den enkelte deltager når fagets mål på et tilstrækkeligt højt fagligt niveau både med hensyn til praktisk færdighed og teoretisk viden.Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer40645 -

Klovpleje og klovbeskæring

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer der ønsker at beskæftige sig med klovbeskæring, herunder personer ansat i landbrug, dyreparker m.m., som er beskæftiget med pasning af husdyr eller andre klovbærende dyr og som ønsker at foretage klovbeskæring.

Deltageren kan identificere risikofaktorer, vurdere og rådgive om relevant forebyggelse for almindelige forekommende sygdomme og skader på klove.Deltageren kan håndtere dyr og udføre klovpleje og klovbeskæring på de mest almindelige klovtyper på en for dyrene og beskæreren sikkerhedsmæssig, betryggende og regelret måde ved anvendelse af det dertil hørende håndværktøj, udstyr og materialer.Deltagerne kan registrere og behandle almindelige forekommende sygdomme og skader på klove, herunder vurdere sygdomme og skader, der kræver udefra kommende assistance.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Bygholm Landbrugsskole
Hattingvej 49
8700 Horsens
Kviknummer
61530040645-1120
Startdato
02-11-20
Slutdato
18-11-21
Undervisningstidspunkt
Kl. 8.00-17.30
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal

0
Tilmeldingsfrist
18-10-20
Varighed
30 dage
Normpris*
3780 kr.
Pristillæg
4200 kr.
Samlet kursuspris:*
7980 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Johan From
4041 3799
jfr@bygholm.dk


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside