Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Bygholm Landbrugsskole
Hattingvej 49
8700 Horsens
www.bygholm.dk

Klovpleje og klovbeskæring, ajourføring

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserKlovpleje og klovbeskæring, ajourføring Undervisning á 2,5 dage á 9,25 timer pr. dag, mandag til onsdag middag. Hverdag fra 08.00 til 17.30). plus en tillægspris på 438 kr. pr. uge.. Tillægget dækker særlige udgifter til en ekstra underviser. Forklaring af tillægspris: En underviser kan kun instruere et mindre antal deltagere under den praktiske træning. Samtidigt er det meget vigtigt at den gennemgåede teori følges nøje op under de praktiske øvelser. Derfor er kurset bemandet fuld tid med to undervisere der fagligt supplerer hinanden: En dyrlæge (Ph.D.) med speciale i klove og klovsundhed, samt en uddannet klovbeskærer med stor erfaring fra praksis foruden erfaring med at undervise i klovbeskæring. Valget af de to undervisere med hver deres faglige profil sikrer at den enkelte deltager når fagets mål på et tilstrækkeligt højt fagligt niveau både med hensyn til praktisk færdighed og teoretisk viden.Særlige adgangskrav til kurset:Det forudsættes, at deltageren har kompetencer svarende til 40645 Klovpleje og klovbeskæringHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer49533 -

Klovpleje og klovbeskæring, ajourføring

Målgruppe: Personer, der erhvervsmæssigt er beskæftiget med klovpleje og klovbeskæring. Det forudsættes, at deltageren har kompetencer svarende til 40645 Klovpleje og klovbeskæring.

Deltageren kan udføre faglig korrekt klovpleje og klovbeskæring under hensyntagen til arbejdsmiljøforhold gældende anbefalinger og med anvendelse af de nyeste materialer, teknikker og værktøjer.  Deltageren kan som erhvervsmæssig klovbeskærer anvende ajourført viden om ny lovgivning, nye forsknings- og forsøgsresultater og inddrage denne viden i samarbejde med dyrlæger, kvægra¿dgivere og besætningsejer om forbedring af klovsundhed og dyrevelfærd i besætningerne.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Bygholm Landbrugsskole
Hattingvej 49
8700 Horsens
Kviknummer
61530049533-112002
Startdato
09-11-20
Slutdato
11-11-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 8.00-17.30
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal

0
Tilmeldingsfrist
25-10-20
Varighed
3 dage
Normpris*
378 kr.
Pristillæg
438 kr.
Samlet kursuspris:*
816 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Johan From
4041 3799
jfr@bygholm.dk


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside