Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

HANSENBERG
Skovvangen 28
6000 Kolding
www.hansenberg.dk

Fagveterinærsygeplejerske i ledelse - Modul 1

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserFagveterinærsygeplejerske i ledelse OBS! Den 10. og 11. september 2018 afholdes 2 ud af de i alt 7 IDV kursusdage. IDV delen opkræves inden opstart på modul 1. Prisen er for IDV delen er kr. 29.500,-. Som opstart på uddannelsen introduceres deltagerne i generel forretningsforståelse og sammenhængen med strategiarbejdet. Bestyrelsens rolle i virksomheden berøres. Der arbejdes med, hvordan forretningsforståelse og strategi er grundlæggende for arbejdet med økonomi, markedsføring, salg, ledelse og HR. Vi afkoder begreber som PESTEL, Porters Five Forces, SWOT, SMART-metoden osv. Deltagerne introduceres på dette kursus kort til arbejdet med modulernes projektopgaver og den afsluttende eksamen.Du kommer til at arbejde med strategier i forhold til økonomi, vækst og konkurrencesituationen. Du får redskaber til planlægning af både økonomi- og logistikstyring. Vi kommer ind på kunder og konkurrenter, informations-indsamling, hvad er det, der skal styres? Hvordan styrer man? Osv. Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer40005 -

Virksomhedsstrategier og økonomistyring

Målgruppe: Administrative medarbejdere med regnskabsmæssig erfaring i handels- og servicevirksomheder eller institutioner. Kurset henvender sig til medarbejdere, der er beskæftiget med strategisk planlægning og økonomistyring.

Deltageren kan, med sit kendskab til virksomhedens forskellige interessenter, medvirke ved udarbejdelsen af ændringer i virksomhedens strategier i forhold til portefølje, vækst og konkurrencesituation.Deltageren kan, med udgangspunkt i virksomhedens værdikæde, udarbejde forslag til virksomhedens logistikstyring med hensyn til vare/produktflow, lige fra leverandør til kunde, incl. returlogistik.Deltageren kan tilrettelægge hvorledes virksomhedens forskellige økonomistyringsopgaver skal organiseres.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer46476 -

Økonomistyring i butikken

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til salgs- og servicemedarbejdere der arbejder i detailvirksomheder. Målgruppen er primært medarbejdere, der har erfaring med regnskab og økonomiarbejdet i butikken.

Deltageren kan udarbejde interne butiksregnskaber og analyser i forbindelse med driftsoptimering i butikken, eksempelvis indenfor salgsmix, basket size, løn- og lagerstyring.Deltageren kan udarbejde forskellige analyser og rapporter, der viser butikkens driftsudvikling, og i den forbindelse kan deltageren vurdere og fortolke de enkelte analyser.Deltageren kan udarbejde økonomiske handlingsplaner, der sikrer butikken øget effektivitet, og i dette arbejde sikre relevant kommunikation med kolleger.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Organia
Vranderupvej 90
6000 Kolding
Kviknummer
62140118efjxvsp01
Startdato
08-10-18
Slutdato
12-10-18
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:15 - 15.30
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
12
7
Tilmeldingsfrist
07-09-18
FagDageNormpris*
Virksomhedsstrategier og økonomistyring2236
Økonomistyring i butikken3354
Samlet kursuspris:*
590 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside