Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

HANSENBERG
Skovvangen 28
6000 Kolding
www.hansenberg.dk

Fagveterinærsygeplejerske i ledelse

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserPrisen er oplyst efter 2018 taksten, og der kan forekomme prisreguleringer. Du får indsigt i markedsføringens strategiske og taktiske placering i organisationen. Du kommer til at arbejde med markedsføringsplaner og styring af markedsføringsaktiviteter. Du lærer at håndtere markedsføringskontakten til kolleger, eksterne samarbejdspartnere, medier og øvrige interessenter. Du kommer til at agere salgsleder, opstille relevante mål og evaluere opnåede resultater. Du får desuden indsigt i metoder, som kan fremme medarbejdernes motivation, aktivitetsniveau og resultater. Vi arbejder også med mål på kort og på lang sigt, resultatmål og aktivitetsindsats samt vurdering af forskellige salgsmetoder. Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer47629 -

Markedsføring i praksis

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til administrative medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at arbejde med markedsføring i virksomheder inden for viden- og forretningsservice samt handelserhvervene.

Deltageren kan, via forståelse for markedsføringens strategiske og taktiske placering i organisationen, deltage i arbejdet med markedsføring i praksis.Deltageren kan på et grundlæggende niveau, via viden om de væsentligste markedsføringsværktøjer og -metoder, udarbejde en konkret markedsføringsplan for virksomheden.Deltageren forstår og kan formidle vigtigheden af markedsføringens opgaver og aktiviteter til andre medarbejdere i virksomheden, så alle kender formålet med en given markedsføringsindsats. Endelig kan deltageren håndtere kontakt vedrørende markedsføring til eksterne samarbejdspartnere, interessenter, medier, mv.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer40448 -

Salgsledelse

Målgruppe: Kurset retter sig mod AMU-målgruppens ledere, der arbejder med salgsledelse. Lederne i målgruppen har en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau.

Deltageren kan ud fra sit job som salgsleder opstille relevante resultatmål mellem personlige motiver, afdelingens interesse og virksomhedens interesser.I jobfunktionen indgår:- Grundlæggende metoder til at fremme medarbejdernes motivation, aktivitetsniveau og resultatskabelse- Optimering af målopfyldelse på både kort og langt sigt- Nedbrydning af resultatmål til operationelle aktiviteter og handlinger- Sikring af sammenhæng mellem resultatmål og aktivitetsindsats- Vurdering af effekt af forskellige salgsmetoder

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Organia
Vranderupvej 90
6000 Kolding
Kviknummer
62140119efjxvsp02
Startdato
06-02-19
Slutdato
08-03-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:15 - 15:30
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
12
7
Tilmeldingsfrist
28-09-18
FagDageNormpris*
Markedsføring i praksis3354
Salgsledelse3570
Samlet kursuspris:*
924 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside