Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus
Damgårds Allé 5
Postboks 75
8330 Beder
www.ju.dk

Blomsterbinding, 1 del af 6 ugers pakken

AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser6 ugers pakken består af 2 kursus mål, har du kun mulighed for de 3 uger, anbefaler vi at du starter med kursus nr. 45228. Kursus nr. 45228 - På kursusdel 1 får du en grundlæggende viden om buketter og dekorationer, og du lærer det basale om proportioner, balance, farvesammensætning og lignende. I forløbet arbejder du med luftige og kompakte buketter og dekorative dekorationer. Du får kendskab til de mest almindelige snitblomsters behandling og navne, samt indpakning og kalkulation af binderiarbejder. Der kan gives merit til modul 1-3 på blomsterbinderuddannelsen hvis man følger de prøver der er på kurset.Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer45228 -

Blomsterbinding, buketter og dekorationer

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer inden for væksthus- samt blomster- og havecenterområdet.

Deltageren kan behandle snitblomster og binde buketter af disse ved hjælp af værktøj og hjælpemidler under samtidig hensyntagen til farveprincipper og formålet med buketten. prisskiltning. Deltageren kan producere dekorationer ved hjælp af forskellige typer af snitblomster ved hjælp af værktøj og hjælpemidler efter forskellige kompositionsregler. Deltageren kan foretage de nødvendige beregningskalkuler for de producerede buketter og dekorationer.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Jordbrugets UddannelsesCenter Århus
Damgårds Allé 5
8330 Beder
Kviknummer
7513981934a
Startdato
19-08-19
Slutdato
06-09-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:15-15:50
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
12
2
Tilmeldingsfrist
14-08-19
Varighed
15 dage
Samlet kursuspris:*
1860 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Eva Buch Larsen
27235755
ebl@ju.dk


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside