Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus
Damgårds Allé 5
Postboks 75
8330 Beder
www.ju.dk

Blomsterdesign til begivenheder, Årets julebinderi

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserKom og lad op til årets travleste tid. Hvilke tendenser er der i tiden, og hvilke farver og stilretninger skal være de fremherskende i år? Efter et oplæg om tidens strømninger, arbejder vi ud fra forskellige koncepter. Vi starter på idè planet med at diskuterer hvilke farver og former, der skal være i fokus. Ud fra det arbejder vi praktisk med dekorationer, med og uden lys, træer og ophæng. På kurset demostreres der løbende de forskellige grundlæggende teknikker, men designet er dit eget. På denne uddannelse lærer man at udføre enkle buketter og dekorationer. Deltagerne lærer også at modtage og udføre blomsterbestillinger samt at yde kundevejledning i forbindelse hermed. Særlige adgangskrav til kurset:Kurset henvender sig til blomsterbindereHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer40720 -

Blomsterdesign til begivenheder og højtider

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer inden for blomster- og havecenterområdet.

Deltageren kan udføre enkle buketter og dekorationer. Deltageren kan modtage og udføre blomsterbestillinger samt yde kundevejledning ved salg af buketter.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Jordbrugets UddannelsesCenter Århus
Damgårds Allé 5
8330 Beder
Kviknummer
7513981941
Startdato
07-10-19
Slutdato
11-10-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:15-15:50
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
12
1
Tilmeldingsfrist
02-10-19
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
620 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Eva Buch Larsen
27235755
ebl@ju.dk


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside