Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus
Damgårds Allé 5
Postboks 75
8330 Beder
www.ju.dk

Etablering, vedl. og rådgivning om vandbassiner

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserI uddannelsen arbejder deltagerne med at etablere og pleje samt rådgive om vandbassiner med vand- og sumpplanter samt fisk i forhold til anlæggets idé og funktion samt den biologiske ligevægt i bassinet og planter i og ved bassinet.Særlige adgangskrav til kurset:Faglærte og ufaglærte indenfor fagetHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer42387 -

Etablering, vedligeh. og rådg. om vandbassiner

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer inden for anlægsgartner-, planteskole- samt blomster- og havecenterområdet.

Deltageren kan udarbejde skitseforslag til et vandbassin ud fra idé og funktion samt udføre etableringen under hensyntagen til valg af foliematerialer, fittings og andre materialer, og metoder til opbygningen.Deltageren kan identificere en række af de mest tidstypiske vand- og sumpplanter samt udarbejde et planteetableringsforslag til såvel nyetablerede som eksisterende bassiner og udføre plantningen både i og omkring bassinet.Deltageren kan genkende og beskrive data om de mest almindeligste bassinfisk.Deltageren kan udføre og skitsere den regelmæssige og årlige vedligeholdelse af vandbassiner, herunder analysere og vurdere almindelige problemer i og ved bassiner samt udarbejde løsningsforslag ud fra simple analyser samt anvende kemiske vandplejemidler under hensyntagen til bassintypen, bassinformen og andre forhold i og ved bassinet.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Jordbrugets UddannelsesCenter Århus
Damgårds Allé 5
8330 Beder
Kviknummer
7513982025
Startdato
15-06-20
Slutdato
26-06-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:15-15:40
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
5
8
Tilmeldingsfrist
08-06-20
Varighed
10 dage
Samlet kursuspris:*
1240 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Birgitte Krogsdal
27235711
bkr@ju.dk
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside