Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

VIA University College
Hedeager 2
8200 Århus N
www.viauc.dk

Boringer på land - Miljøbor. og geoteknisk. metode

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserBoringer på land - Miljø og Geoteknik Der vil på den sidste dag være en prøve som skal bestås for at få et bevis Der tages forbehold for ændringer i prisen i forbindelse med finansloven for 2021Særlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48992 -

Boringer på land - Miljøbor. og geoteknisk. metode

Målgruppe: Kurset er målrettet medarbejdere der i deres job skal have A- eller B-bevis fra Brøndboreruddannelsen.

Deltagerne kan:- vælge og anvende optimale bore- og prøvetagningsteknik i relation til de geologiske og hydrologiske forhold og forureningskarakter, og opnå en præcis bestemmelse af en forureningsudstrækning.- vælge og anvende relevante arbejdsmiljø- og miljømæssige forholdsregler, således at den opborede jord håndteres korrekt og forureningen ikke spredes yderligere. - anvende forskrifterne, vurdere og vedligeholde udstyr til de almindeligst forekommende geotekniske metoder herunder udtage og håndtere intaktprøver og indgå kvalificeret i gennemførelse og vurdering af andre metoder. - tilrettelægge feltarbejdet således, at fejl og unøjagtigheder minimeres.- arbejde med kvalitetssikring af sikkerhed, miljøforhold og arbejdsmiljø efter gældende lovgivning/anbefalinger.- anvende hensigtsmæssige arbejdsstillinger og bruge anbefalede (lovpligtige) hjælpe- og værnemidler.- anvende bæredygtig praksis i arbejdstilrettelæggelsen.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Campus Horsens
Chr. M. Østergaardsvej 4
8700 Horsens
Kviknummer
791413711021605
Startdato
15-03-21
Slutdato
19-03-21
Undervisningstidspunkt
Kl. 08.00-15.24
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
20
0
Tilmeldingsfrist
15-03-21
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
630 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Tina Berthelsen
87551857
tibe@via.dk


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside