Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Mercantec
H.C. Andersens Vej 9
8800 Viborg
www.mercantec.dk

Afsluttende prøve 18.2

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserMaskinførerudd. 18.2.5 OBS!! Mødetid fredage 07:30 - 12:30Særlige adgangskrav til kurset:Du skal have en kontrakt med en virksomhed, om at deltage i kurset som et led i din AMU kontraktuddannelseHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer47370 -

Praktisk kvalitetssikring af entreprenørarbejde

Målgruppe: Medarbejdere inden for entreprenør- og anlægsbranchen, der har, eller søger, beskæftigelse inden for området. Det er en fordel at have erfaring med entreprenørmateriel.

Deltagerne kan: - Beregne materiale- og tidsforbrug ud fra en konkret entreprenørprojektbeskrivelse med tegninger. - Vurdere hvilken type entreprenørmateriel, der skal anvendes til den enkelte opgave. - Prissætte den givne opgave og udarbejde arbejdsbeskrivelse og sikkerhedsbeskrivelse for opgaven. - Udføre de udarbejdede beskrivelser praktisk med anvendelse af avanceret maskinstyring i henhold til gældende regler og i henhold til de særlige betingelser, der måtte fremgå af det enkelte projekt. - Udføre nødvendig afsætning i forbindelse med opgavens udførelse. - Betjene de anvendte maskiner arbejdsmiljø- og sikkerhedsmæssigt forsvarligt. - I betjening af maskinerne sikre, at brændstofforbrug og miljøbelastning reduceres til et minimum. - Betjene maskinerne med fokus på opretholdelse af høj kvalitet i det udførte arbejde.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Byggetek: Ulfborg Kjærgaard
Lystlundvej 18
6990 Ulfborg
Kviknummer
791418MU1802000520
Startdato
08-06-20
Slutdato
19-06-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 07:30 - 15:30
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal

0
Tilmeldingsfrist
11-02-20
Varighed
10 dage
Samlet kursuspris:*
1180 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Kundeservice sekretæreren (chbo)
8950 3300
mercantec@mercantec.dk


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside