Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
???af_document.LABEL_SKIP_LINK_TEXT???
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

Mercantec
H.C. Andersens Vej 9
8800 Viborg
www.mercantec.dk

Maskinførerudd 18.2 suppl. undervisning

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserSupplerende undervisning til maskinfører hold 18.2 OBS!! Mødetid fredage 07:30 - 12:30Særlige adgangskrav til kurset:Du skal have en kontrakt med en virksomhed, om at deltage i kurset som et led i din AMU kontraktuddannelseHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer49334 -

Entreprenørmaskiner - økonomikørsel

Målgruppe: Maskinførere samt andre faglærte og ufaglærte, der har eller søger beskæftigelse inden for kørsel med entreprenørmaskiner. Deltagerne bør have kørekort til enten traktor eller personbil.

Deltagerne kan: - Betjene entreprenørmaskiner under hensyn til både brændstoføkonomi og forebyggelse af helkropvibrationer under kørslen. - Kan udføre arbejdet ud fra viden om motorers effekt, drejningsmoment, transmission, hydraulikkens funktionsprincipper, udstødningsemissioners påvirkning af helbredet samt risikoen for skader som følge af helkropvibrationer.- Udspecificere udgifter til maskinens drift ud fra konkrete eksempler og forståelse for køreteknikkens betydning for brændstoføkonomi, miljø og arbejdsmiljø.- Tilrettelægge kørslen, så skader som følge af helkropvibrationer minimeres.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer44501 -

Pasning og vedligeholdelse af entreprenørmaskiner

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig primært til anlægsstruktører og andre med tilsvarende kvalifikationer og praktisk erhvervserfaring, der i deres arbejde som maskinfører inden for bygge- og anlægsbranchen skal passe og vedligeholde entreprenørmaskiner (rendegravere, dumpere og gummihjulslæssere).

Deltagerne kan:- Foretage daglige og periodiske eftersyn af entreprenørmaskiner, der omfatter rendegravere, dumpere og gummihjulslæssere, ud fra kendskab til maskinernes opbygning og virke i forbindelse med deres arbejdsopgaver som maskinfører.- Foretage pasning og vedligeholdelse af maskinerne i henhold til instruktionsbøger, herunder bl.a. udluftning af brændstofanlægget. - Anvende personlige værnemidler og arbejde ergonomisk korrekt. - Behandle og opbevare brændstoffer og smøremidler korrekt.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Byggetek: Ulfborg Kjærgaard
Lystlundvej 18
6990 Ulfborg
Kviknummer
791418MU1802004a20
Startdato
14-04-20
Slutdato
16-04-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 07:30-15:30
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
11
1
Tilmeldingsfrist
14-04-20
FagDageNormpris*
Entreprenørmaskiner - økonomikørsel2248
Pasning og vedligeholdelse af entreprenørmaskiner1.3161
Samlet kursuspris:*
409 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Kundeservice sekretæreren (chbo)
8950 3300
mercantec@mercantec.dk
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside