Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

EUC NORD
M.P. Koefoeds Vej 10
Postbox 330
9800 Hjørring
www.eucnord.dk

Motorst-syst.kontrol-fejlf-fejlretn/Helhedsafprøvn

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserMotorst-syst.kontrol-fejlf-fejlretn/HelhedsafprøvnSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer03368 3

Helhedsafprøvning af bil


Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer45691 -

Motorstyringssys.,kontrol,fejlf.,fejlret.

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, der arbejder i autobranchen, med arbejdsopgaver inden for reparation og vedligeholdelse af biler.

Deltagerne kan udføre systematisk kontrol, fejlfinding og fejlretning på simple motorstyringsanlæg ved hjælp af kundeoplysninger, data og egnet måleudstyr, herunder måle følerne på simple motorstyringsanlæg ved hjælp af data og egnet måleudstyr.Deltagerne kan desuden vurdere skadestofværdier i udstødningsgassen ved tomgang, dellast, fuldlast samt ved forskellige fejltyper.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
EUC Nord
Hånbækvej 50
9900 Frederikshavn
Kviknummer
821409831051
Startdato
14-12-20
Slutdato
18-12-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 09:00-16:25
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
8
0
Tilmeldingsfrist
07-11-19
FagDageNormpris*
Helhedsafprøvning af bil1124
Motorstyringssys.,kontrol,fejlf.,fejlret.3372
Samlet kursuspris:*
496 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Tanja Pilgaard
7224 6414
info@eucnord.dk
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside