Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

TECHCOLLEGE
Øster Uttrupvej 1
Postbox 740
9100 Aalborg
www.techcollege.dk

Digitaltryk i praksis, begynderniveau

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserDigitaltryk i praksis, begynderniveauSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer40800 -

Digital print med inline efterbehandling

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med, forskellige former for digitalt print og medier og som ønsker at udvide eller opbygge deres kompetencer indenfor betjening af produktionsudstyr til digital tryk print.

Deltageren kan indstille inline efterbehandlingsudstyr i forhold til ønsket output. Herefter kan deltageren printe og anvende maskinens inline-efterbehandler til fx fals, trim, bukkestreg og ryghæftning. Printene fremstilles med anvendelse af blandede papirtyper fra printerens og efterbehandlerens forskellige papirmagasiner.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer40803 -

Digital tryk og print - optimering

Målgruppe: Uddannelsen er målrettet medarbejdere der arbejder med, forskellige former for digitalt print og medier og som ønsker at udvide eller opbygge deres kompetencer indenfor betjening af produktionsudstyr til digital tryk print.

Deltageren kan indstille den digitale trykmaskine eller printeren med hensyntagen til optimal kvalitet herunder tekst, billede og farvegengivelse. Gennem import og print af testjob optimeres maskinindstillingerne, så deltageren kan indstille og udnytte maskinens muligheder for print på forskellige papirkvaliteter og øvrige medier.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden

Fagnummer45664 -

Opsætning og styring af RIP software

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Deltageren kan i RIP'ens (RasterImageProcessor) software foretage forskellige former for opsætning af printjob i forhold til outputenhed og -medie. Deltageren kan udfra dels specifikationerne på det ønskede output og det givne udstyr foretage indstillinger vedrørende farvestyring, håndtering af spotfarver, trapping/difusiering og rasterering, samt evt udskydning, for herigennem at tage hensyn til slutproduktets anvendelse og den ønskede kvalitet.

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
Media College Aalborg
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg
Kviknummer
851401agr160919
Startdato
16-09-19
Slutdato
24-09-19
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:15-15:40
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
12
15
Tilmeldingsfrist
12-09-19
FagDageNormpris*
Digital print med inline efterbehandling1124
Digital tryk og print - optimering1124
Opsætning og styring af RIP software2248
Samlet kursuspris:*
496 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt
Berit Godsk Jensen
72505244
bj@techcollege.dk
Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.
Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.
Gå til STIL's hjemmeside