Indlæser EfterUddannelse.dk - vent venligst...
Spring til indhold
Information om brug af cookies. Når du bruger www.efteruddannelse.dk, accepterer du, at vi anvender cookies -
Læs mere
Børne- og Undervisningsministeriet

Kursusbeskrivelse

‹ Tilbage til forsiden

‹ Tilbage

AMU Nordjylland
Sofievej 61
9000 Aalborg
www.amunordjylland.dk

IPC Inspektion

AMU - ArbejdsmarkedsuddannelserIPC InspektionSærlige adgangskrav til kurset:IngenHvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Fagnummer48249 -

IPC Inspektion

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer som har eller ønsker arbejde i en elektronikproduktion og derfor har behov for kompetencer inden for IPC inspektion. Du bør i forvejen have grundlæggende kompetencer inden lodde- og montageteknik på print.

Deltageren kan gennemføre en visuel inspektion af et print monteret med HMD (Hole Mounted Device) og SMD (Surface Mounted Device) komponenter og vurdere og kategorisere det udførte arbejde som ønskelig, acceptabel eller defekt i forhold til de forskellige kvalitetskriterier i klasse 1, 2 og 3 i IPC-A-610 (International standard). Som en del af opgaven kan deltageren anvende standarden IPC-A-610, håndtere inspektionsemner korrekt og anvende og indstille et mikroskop. Deltageren kan også registrere en procesindikator og anvende kravene i IPC-A-610 i forhold til virksomhedens/kundens krav samt afslutte med udformningen af en inspektionsrapport.   Deltageren kan udføre inspektionsopgaven på baggrund af kendskab til følgende: ·  fordele og ulemper ved forskelligt forstørrelsesudstyr ·  forskellige lodde- og produktionsprocesser ·  analyse af fejlårsager herunder loddebarhed ·  vigtigheden af en ensartet vurdering i virksomheden af om en lodning er acceptabel eller defekt ·  forskellige typer komponenter/terminaler  

Læs mere om kurset på UddannelsesGuiden


Undervisningssted
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
Kviknummer
851420805875
Startdato
03-02-20
Slutdato
07-02-20
Undervisningstidspunkt
Kl. 08:00-15:24
Undervisningsform
Dagundervisning
Garantikursus
Nej
Min. deltagerantal
6
0
Tilmeldingsfrist
20-01-20
Varighed
5 dage
Samlet kursuspris:*
620 kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betalefuld pris.
Kontakt


Vis kurv >Deltagerpris med statstilskud
For AMU-, VEUD- og GVU-kurser samt deltidsuddannelser er normprisen reduceret med statstilskud, som bortfalder hvis kursisten ikke tilhører målgruppen for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse. Kursister med videregående uddannelse og ledige skal betale fuld pris. Desuden skal kursister fra Grønland eller Færøerne, der ikke har bopæl eller beskæftigelse i Danmark betale fuld pris for AMU-kurser.

GVU giver gratis kurser
Hvis du tager AMU-kurser som del af din GVU (Grundlæggende VoksenUddannelse) deltager du gratis, uanset den pris, der er angivet. Og du er stadig berettiget til tilskud.

Kursustilskud
Du kan muligvis få tilskud til erhvervsrettet efteruddannelse, fx VEU-godtgørelse, befordringstilskud og kost og logi. Læs mere om kravene og mulighederne for tilskud på www.borger.dk.

Betalingsloven
Hvis du er omfattet af betalingsloven, skal kommunen/jobcenteret godkende din efteruddannelse. På Undervisningsministeriets hjemmeside, kan du se, hvem der er omfattet af betalingsloven.www.uvm.dk


Ledige
Du kan ikke selv tilmelde dig kurser på EfterUddannelse.dk, hvis du er ledig. Men du kan printe kursusbeskrivelsen og henvende dig til dit jobcenter med ønsker om efteruddannelse.

Ledige pladser
Hvis det kursus, du gerne vil tilmelde dig er fyldt op, kan du kontakte uddannelsesstedet for at blive skrevet på venteliste.

Lukket for tilmelding
Hvis du ikke kan tilmelde dig kan det være fordi kurset allerede er startet eller uddannelsesstedet har lukket for tilmelding. Du kan kontakte uddannelsesstedet eller søge efter et nyt kursus.
Gå til STIL's hjemmeside